• odp_05.jpg
  • odp_01.jpg
  • odp_02.jpg
  • odp_03.jpg

Bedrijven

Na onze verbouwing en vergroting is er nu ook de mogelijkheid om bij ons te komen werken! Wij rekenen geen huur, maar verwachten wel dat u een lekker kopje koffie van ons neemt en een lunch bij ons bestellen wordt bijzonder op prijs gesteld!

Samen met ons team kunt u ook een onvergetelijke dag organiseren bij “Onder de Platanen” en op de boerderij. Wij maken alles precies op maat en heel veel bedrijven, van groot tot klein, zijn al u, tot volle tevredenheid, voorgegaan.

Bij ons kunt u ook terecht voor:

  • Vergaderingen: wij kunnen al uw vergaderingen voor u verzorgen. Van kleine tot grote groepen wij hebben de beschikking over verschillende ruimtes. I.s.m. Recreatie Noord-Holland kunnen wij uw grote vergaderingen in een prachtige, in de natuur gesitueerde, conferentiezaal verzorgen. Alle benodigde apparatuur is aanwezig, van beamers tot microfoons. Wij kunnen b.v. een ontbijtbuffet voor u verzorgen met aansluitend de benen strekken d.m.v. een fotospeurtocht (teambuilden!) gevolgd door een vergadering of werkoverleg. Met als einde de uitslag van de fotospeurtocht of u verzamelt in de middag bij ons beginnend met een picknickmanden lunch of met koffie en gebak om vervolgens te vergaderen en af te sluiten met een BBQ of buffet.
  • “Bos”dagen: ook voor uw teambuildingsdagen bent u bij ons op het juiste adres! Wij koppelen al onze co-collega’s aan uw wensen. Van speur- tot step-, kano tochten of klimmen, er is heel veel mogelijk. U vraagt en wij maken een vrijblijvende offerte op maat.

Voor een aantal mogelijkheden kunt u links het menu aanklikken.

Voor vragen en/of reserveringen kunt u:
Mailen naar info@onderdeplatanen.nl of bellen naar 023-5396059 en vragen naar Vilmar of Josje.