• odp_05.jpg
  • odp_01.jpg
  • odp_02.jpg
  • odp_03.jpg

Wie zijn wij?

Mogen wij ons even voorstellen:

Wij, Ruud en Josje van der Putten, kregen in april 2002 de kans om de horeca in boerderij Zorgvrij, als zelfstandige ondernemers, te exploiteren. Wij besloten om er een rookvrij, kind- en oudervriendelijk pannenkoekenrestaurant van te maken.

Eind 2011 hebben wij ons restaurant kunnen verdubbelen en hebben we samen met ESTIDA (architectenbureau uit Amsterdam welke ook de Jopenkerk heeft verbouwd) het hele restaurant letterlijk plat gegooid en opnieuw opgebouwd in een stoere, landelijke stijl met een vleugje van vroeger in een eigentijdse setting. De naam hebben we gewijzigd in: Onder de Platanen voor pannenkoeken en veel meer!

Nu staat er een volwaardig horecabedrijf en is en blijft onze filosofie nog steeds een restaurant te hebben waar zowel jonge als oude gasten zich thuis moeten voelen. De producten die wij gebruiken zijn zoveel mogelijk dagvers en onze gerechten worden nog steeds bereid waar u bijstaat. Ook proberen wij, zoveel mogelijk, de kleine ondernemers uit onze buurt de producten te laten leveren. Aan adverteren en reclame doen wij niet, maar wij sponsoren kleine en grote verenigingen, ouderen, zieken en jongeren.

Wij doen onze uiterste best om de prijs/kwaliteit verhouding scherp in de gaten te houden en vanzelfsprekend werken wij hard aan de opleiding en  begeleiding van ons personeel. Als Onder de Platanen zijn wij een landelijk erkend opleidingsbedrijf voor studenten die kiezen voor een horecaopleiding. Wij mogen studenten opleiden op diverse niveaus in bediening, keuken, management en recreatie. Wij hebben voor alle  disciplines erkende leermeesters binnen ons bedrijf werken. 

Behalve dat u in ons restaurant kunt genieten van de gerechten op de kaart kunt u ook bij ons uw verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest vieren. Wij hebben vergunning tot in de nacht. Deze partijen worden uiteraard geheel voor u op maat gemaakt. Vraag aan de bediening naar de mogelijkheden en wij maken vrijblijvend tijd voor u voor een persoonlijk gesprek.

Eigen meegebrachte etens- en/of drinkwaren mogen zonder overleg met ons personeel niet in het restaurant of op het terras genuttigd worden. Potjes en flesjes die voor de hele kleintjes opgewarmd moeten worden kunt u in ons restaurant zelf opwarmen in de daarvoor bestemde magnetron. In de gang bij de wc’s. Verder zijn er voor de kleintjes kleurplaten, speelgoed en puzzels aanwezig.

Ons personeel is erop getraind om het u naar de zin te maken. Uw bezoek aan ons restaurant moet een uitje zijn. U mag dan ook terecht kwaliteit en een vriendelijke bediening verwachten, maar wij vragen aan u dat u, als begeleiders van de kinderen, er voor zorgdraagt dat zij zich gedragen. Mocht er onverhoopt toch iets niet naar uw wens zijn, aarzel dan niet en maak het kenbaar bij één van onze personeelsleden.

Als laatste vragen wij om uw begrip als het erg druk is en u niet snel geholpen wordt. Wij doen enorm ons best om een ieder zo snel als mogelijk te helpen maar het kan zó druk zijn dat dat niet altijd lukt. Ook wij vinden dat héél vervelend, voor u, maar zeker ook voor ons geweldige team, die op dit soort dagen zelf geen tijd heeft om een hap te eten! Wij wensen u een prettig verblijf in ons restaurant en op de boerderij en zien u heel erg graag terug!

Mocht u na uw verblijf uw waardering willen uiten, dan zouden wij het  bijzonder op prijs stellen als u een recensie op onze facebookpagina of op Google zou willen zetten.

Een vrolijke dag gewenst!

Ruud en Josje van der Putten